Live:

Audio storywalk et anderledes sted

AUH - Nyheder
237 visninger
13-08-2021
Audio storywalk et anderledes sted: Lyt til Livet på Aarhus Universitetshospital

I audio storywalken, Lyt til Livet på Aarhus Universitetshospital, hører du hjernekirurgen Mahmoud, radiografen Jannie, specialsygeplejersken Sonia og andre af deres superseje kollegaer på Aarhus Universitetshospital (AUH) fortælle om, hvad der sker inde bag hospitalsmurene, mens du går rundt om hospitalet via gangstier. En gåtur du helt sikkert aldrig har gået før i Aarhus!

På audio storywalken lytter du til nogle af stemmerne fra de mere end 12.000 AUH-medarbejdere, der døgnet rundt 365 dage om året altid er klar til at give dig den allerbedste behandling, hvis du bliver syg og har brug for hjælp.

AUH har haft store ambitioner siden 1889 og er i dag samlet som ét AUH i en hospitalsby på størrelse med Ribe med stærke fællesskaber på tværs af fag og afdelinger. Vidste du for eksempel, at AUH er Danmarks komplette hospital, der fungerer som akuthospital for 320.000 borgere i Aarhus og er kåret til Danmarks bedste hospital 13 år i træk?

I audio storywalken Lyt til Livet på Aarhus Universitetshospital møder du 15 super dygtige og engagerede AUH-medarbejdere, der alle sammen brænder for at yde deres allerbedste hver dag for patienterne.

Du kan starte din audio storywalk rundt om hospitalet lige præcis, hvor det passer dig bedst.

Et oplagt sted at starte er ved Område G tæt på Letbanestoppestedet samt buslinjerne 2A og 6A. Store farvede skilte med portrætter af de seje hospitalsmedarbejdere viser dig vejen videre mod næste post.

Når du står ved et skilt, scanner du blot QR-koden og fortællingen går i gang, så kan du se på bygningerne og omgivelserne eller begynde at gå mod næste lydfortælling, mens du lytter. Hele gåturen er på 2,4 km.

Audio storywalken er frit tilgængelig på alle tidspunkter af døgnet.

Kommentarer